Facebook Google+ Twitter
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: TV Catchup not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    18

    Default TV Catchup not working



    IN the last 2 weeks, I am having a lot of trouble streaming tvcatchup. Theres nothing wrong with my connection, I have 10 gig dl speed, and everything else works, but tv catchup is now becoming unwatchable. And why is the picture all scrambled.

    is there a reason for this ?

  2. #2
    Sad man with no other home but TVC :0) gareth86's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,082

    Default

    Can you please take a speedtest (or here: speedtest) and post us the results.
    Gareth

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1

    Default


  4. #4
    Friend of TVCatchup TVC_NickUK's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,022

    Default

    Hello Poolman

    Your connection speed isn't really upto standards for watching TVCatchup, yes we recommend around 1Mbps~, however your ping is nearing 150ms which is far from low. The average internet should see around 30-60ms maybe reacing 80ms but nothing more.

  5. #5

    Default

    Edit: all sorted now
    Dan

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    18

    Default


  7. #7
    Development Staff dj_gerbil's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Cambridgeshire
    Posts
    2,012

    Default

    Hi TheRahman, Your speedtest is showing nearly the same speed uplink as downlink Are you on standard ADSL or something else like a University Network?
    For a free Open Source Media Center Solution for Windows, Linux and Mac check out XBMC

    The home for TVCatchup's XBMC plugin is in the Official TVCatchup Repository. Download it Here

    If you're having trouble with any of our plugins please visit here and submit your log to help us fix it.

    The home for TVCatchup's Microsoft Media Center plugin is Here

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1

    Default

    mines not working today!

    speedtest results

    d/l : 9807
    u/l: 476

  9. #9
    Super Moderator stuart08's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2,523

    Default

    What channel and what is your ping?

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    18

    Default

    Quote Originally Posted by dj_gerbil View Post
    Hi TheRahman, Your speedtest is showing nearly the same speed uplink as downlink Are you on standard ADSL or something else like a University Network?
    I'm on BTinfinity, fibre optic.

    anyway, it's ok now. I had to go for lower quality picture, as my graphics card doesn't seem upto it.

    thanks.

Similar Threads

  1. Tv catchup now working
    By gdgd in forum TVGuide + Website
    Replies: 3
    Last Post: 21-03-2011, 06:55 PM
  2. TV Catchup not working at all
    By Nikunj1981 in forum Mobile and Tablet Devices
    Replies: 13
    Last Post: 19-06-2010, 12:28 PM
  3. TV Catchup not working
    By Nuttynorth in forum Mobile and Tablet Devices
    Replies: 5
    Last Post: 17-03-2010, 05:30 PM
  4. TV Catchup not working on iPhone anymore??
    By Ashleyhendrick in forum Mobile and Tablet Devices
    Replies: 32
    Last Post: 30-11-2009, 08:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts